Avui: 09:00-13:30 h 977570577 671850438

Història

Som Farmàcia Escuder, una farmàcia centrada en el que més importa: el teu benestar.

La nostra raó de ser són els nostres pacients i cuidar de la seva salut. És per això, que cada dia centrem els nostres esforços a escoltar-te i oferir-te el millor consell per a tu i els teus. 

Esperem que a la nostra farmàcia de La Sénia puguis trobar tota l'atenció que precises amb un tracte proper i professional, ajudant-te a gaudir de la millor salut possible.   

....

Fa més de 100 anys que la nostra farmàcia dona servei a la Sénia i volem mantindre viva la seua història.

L'actual farmacèutic Lluís Escuder Monfort, va obrir aquesta farmàcia l'1 de juliol de 1985, quan la va comprar a l'antic propietari  Don Indalecio Hellin Briones. Se resistia a deixar la farmàcia després tants anys i ens visitava sovint, inclús va fer algun examen oral a les noves auxiliars.

Don Indalecio la va comprar al 1935 a D. Vicente Martinez Marimon. Amb D. Indalecio va treballar la seua neboda M. Cinta Garcia Martorell des del 1971 fins al 1999 en Lluís Escuder i al 1975 hi treballava també Guillermina Gilabert Ibañez fins aquest primer any en Lluís al 1985.

Coincidint en M. Cinta, al 1987 va entrar a treballar Ana Garcia Pérez, i al 1990 Natalia Zaragoza SubiratsSandra Saez Duran va entrar com a farmacèutica a principis de 2002 i ens va deixar per anar a viure a Bétera al 2008. La farmàcia es va fer gran i diversificada.

Al 2007 vam tindre a Anna Matamoros Cabanes com a Tècnic i Dietista-Nutricionista i va continuar el servei de dietètica que vam començar en Sandra. Erica Bel Cuartiella va començar al 2009 com a Farmacèutica i és especialista en fitoteràpia, dermofarmàcia i deshabituació tabàquica.

Per acabar, al 2018 vam tindre l'última incorporació amb Carla Escuder Marcos, la filla gran de Lluís que també és Farmacèutica i Dietista- Nutricionista, aportant una fresca i nova visió del treball a la farmàcia diversificant i especialitzant-nos en dermofarmàcia, fitoteràpia, nutrició, i també en l'ortopèdia que va implementar el seu pare. És molt emprenedora i també ha escrit un llibre sobre nutrició "¿Qué COMER para comer bien? editat per Onada.

Sempre sense perdre de vista això que sempre ens ha caracteritzat en el tracte i l'atenció al pacient, continuem aprofundint i ampliant aquesta atenció en tots els àmbits.